Støtt oss med din grasrotandel

Ved inngangen til 2023 var det kun 133 spillere hos Norsk Tipping som har registrert Røa Fotball Elite som mottaker for sin grasrotandel.

Bidraget fra Grasrotandelen ble 69212 kroner i 2022. Som du forstår er det et stort potensial for løfte dette slik at vi får et betydelig beløp til spillerutviklingen vår.

Vi er svært takknemlige for at dere som gir oss grasrotandelen støter oss, og vi sørger for å bruke hver eneste krone til det beste for talentarbeidet i klubben.

Dette er nemlig midler som kommer hele jentefotballen til gode. Røa Fotball Elite har valgt å styre inntektene fra Grasrotandelen til arbeidet med å utvikle unge spillere i Røa og andre klubber i området vårt, blant annet gjennom satsinger som høstfotballskole og akademitreninger for jenter. 

Beløpet vi mottar er av stor betydning for at Røa Fotball Elite kan ha ressurser til å være et lokomotiv for fotballen i vårt område.

Slik gir du Grasrotandelen

De som velger å gi Grasrotandelen sin til Røa Fotball Elite gir viktige bidrag til vår talentsatsing. Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer uten at det reduserer innsatsen din.

Norsk Tipping på nett: Klikk deg inn på Røa Fotball Elite. Her er det enkelt knytte seg til.

Hos kommisjonær:  Be kommisjonæren sørge for at Røa Fotball Elite mottar din grasrotandel. 

Takk for støtten!