Kick-off for Toppserien

Hele Toppserien var samlet på Ullevål for offisielt avspark 4 dager før seriestart, tirsdag 12. mars. Spente spillere, trenere og leder fra alle Toppserieklubbene var på plass.

Røa stilte med Geir, Sarah og Cassandra som våre representanter.

Underveis var det fotografering, videointervjuer, live intervjuer både i regi av sponsorene Norsk Tipping, Coop og Toppserien.

Cassandra og Sarah bød på latter og god stemning, og ga gode svar på alt de ble spurt om. Deretter var det offisiell avspark for sesongen, livesending på TV2 med alle de store mediene tilstede.

På programmet var det mange spennende innlegg, blant annet med Røa Fotball Elite sin hovedtrener, Geir Nordby. Han snakket om hvordan drive og overleve som tradisjonsrik-klubb-  uten å være en del et av klubb som også har herrelag i toppen av norsk fotball. Geir kunne også avsløre at målet for sesongen er 5.plass og å vinne cupen.

Toppserien/Toppfotball kvinner lanserte Toppserien sine offisielle Merch "She can play" som er tilgjengelig på shecanplay.no. Deretter mingling og intervjuer fra media.

TV2 røpet sitt tabelltips, der de hadde plassert Røa som nr 6. Selv om det var høyere enn i fjor var Geir og spillerne tydelige på målsetningen vår er 5.plass.

Vi fikk spørsmål om hvem Røa tror vinner serien, og der svarte Geir Brann. Gode intervjuer og masse folk på Ullevål. Nå er oppkjøringen over og på lørdag er det alvor når vi møter Kolbotn i første serierunde!

Kom på vår første seriekamp på Grorud 16. mars, kl 15:00 og på vår første hjemmekamp mot LSK Kvinner 23. mars, kl 15:30.

Foto: Erling Løkken